Eyeclusive NL

NederlandsNL    Frenchfr-FR    GermanDE-CH-AT    ItalianItaly    English (UK) 

×

Fout

Please download the CEGCore framework from www.chronoengine.com then install it using the 'Extensions Manager'

Eyeclusive

Products:
STOREa


Top Vision Group heeft een beveiligde wandpresentatie ontwikkeld die te integreren is in de winkel en ook goed aansluit in een arty boutique als Eyeclusive. Een muurpresentatie die clean is, maar toch uitnodigend. Inspirerend, en waar de zonnebril optimaal gepresenteerd wordt zonder het risico van diefstal.
Ben Akkerman creëerde een winkel die speciaal en uniek is in zijn soort. De opticien uit de lage landen, die met succes een aantal unieke optiekwinkels heeft opgezet in de design-gedreven stad Rotterdam, staat bekend om zijn gewaagde ontwerpen; brillen met een fashion statement.
Zijn winkel lijkt een expositieruimte met sieraden en andere kunstwerken die hem inspireren. Ben heeft een boetiek waar mensen buitengewone brillen van unieke labels als Kuboraum Berlin, Pugnale & Nyleve en Sashee Schuster Eyewear aangeboden krijgen.
Het presenteren van de zonnebrillen in de buurt van de ingang bleek teveel diefstal te genereren. Hij was opzoek naar een veilige oplossing, zonder afbreuk te doen aan zijn expo-achtige interieur. Deze wandpresentaties bleken zijn oplossing: fungeert als een etalage en geeft inzicht in wat er in de winkel verkrijgbaar is.


Kijk en laat je verrassen.

 

Go back to projects